Rupes tuossa ittiäkin huvittaan ja ärsyttään mun kommentti aikasemmassa kirjotuksessani että vierastan juoksua jos on enemmän kuin -20. Siltikään en tykkää kesällä juoksemisesta eli kuumalla huhkimisesta. Eli en oo ikkää tyytyväinen?! Whoot! Hohoi. Eilen oli suunnitelmissa tehä joogan jälkeen käsitreeni mutta kun päätettiinkin miehen kanssa että torstaina kiipeileen niin käsitreeni piti unohtaa että jaksaa rimpuilla.. Arvoin sit lähenkö Penan kanssa käveleen vai hölkkään. Meinas jo kallistua kävelyksi kun otin ittiä niskasta kiinni ja vedin juoksuvermeet niskaan! Hummelin kerraston päälle vedin ylimääräsenä ennen takkia ja housuja ohuen paidan. Mittari kun näytti -15.7. Virhe! Tuli KUUUMA!

Ilmekkin sen kertoo..

WP_20140129_003%5B1%5D-normal.jpg

Tulin siihen tulokseen että näillä vermeillä tarkenis hyvin siinä yli -20 asteen pakkasessakin. :) Pikkasen meinas aluks ahistaa toi maski ennenkuin pääsin sinuiksi sen kanssa..

Nii ja niistä leuanvedoista. On se jännä että kun on SYY miks on hyvä jaksaa vetää ittensä tangon yli niin treenaus kiinnostaa ihan eri tavalla! Ja se syyhän on tietty kiipeily. Siinä lajissa ei oo mitään muuta kuin hyötyä siitä että jaksan vetää leuan, sen yhdenkin.:)