Enpä oo ikkää allekirjoittanut tuota väitettä.

Vaikka oon leukoja treenannu niin mittää tuntumaa oo oikeen ikkää saanu. Siis jälkifiiliksiä selkään että ois "menny perille". En oo treenannut niitä sillä treenaan sillä kertaa selkää. On ollu vaan tavote saada vedettyä ittensä ylös ja aatellut että siinä tarvitaan vaan habaa, vaikka kuullu kyllä väitettävän muutakin. ;)  Nyt allekirjoitan.

Löysin ykspäivä hyvät ohjeet netistä (mistäpä muualta). Oon kyllä aikasemminkin ohjeita selannut ja videoita katsellut, mutta nyt jotenkin kolahti.

  1. VASTUSKUMINAUHA. Käytä apuna vastuskumia. Jalka  suorana nauhalla antaa isoimman avun ja polvi nauhalla vähän apua.
  2. VASTAOTE. Myötäote on paljon raskaampi entä vastaote. Harjoittele ensin vastaotteella ja kun hallitset sen niin siirry myötäotteeseen. Kevein on neutraaliote (erikoistanko). Siinä kämmenet ”katsovat” toisiinsa.
  3. TIUKKAOTE. Purista tankoa niin kuin yrittäisit murskata sen. Ihan kuin maastavedossakin -> Otteella on väliä!
  4. JÄNNITÄ VATSA JA PEPPU.
  5. MUISTA HENGITTÄÄ. Yleinen virhe on pidättää hengitystä ja hengittää vasta ylhäällä. Ennen kuin lähdet vetämään itseäsi ylös niin hengitä sisään ja kun rupeat vetämään itseäsi ylös niin hengitä samalla ulos.
  6. VIIVY VIELÄ HETKI. Voit tarvittaessa mennä avustettuna ylös ja pidätellä itseäsi siellä niin kauan kuin jaksat ja mennä hitaasti alas tai roikkua tangossa rentona. Auttaa voimistamaan tarvittavia lihaksia avustamattomaan leuanvetoon. =)

Nämä oli englanninkielisellä sivulla. Suomensin ja printtasin ittelle ne. Tuossa hengityksessä on tullut tehtyä tyypillinen virhe.. huomas heti että se autto kun teki oikeen, mutta hankalaa se oli.. muistaa noi kaikki ja hengittääkin vielä ;)

leuka-normal.jpg