Kuukauden päivät sitten ostin itselleni uuden kellon. Ajatushan lähti siitä kun opettelin käyttämään jälleen sykemittaria juostessa. Siitä tuli sit mieleen päivittää.. Eri vaihtoehtojen jälkeen päädyin Garminin Vivoactiveen. Harkitsin kyllä sellaista mikä ois mitannut sykkeen ranteesta ettei olisi tarvinnut erikseen sykevyötä mutta niiden ranteesta mittaavien epäluotettavuuden takia hylkäsin sen ajatuksen.

IMG_0803.jpg

IMG_0806.jpg

Kello on lähes koko ajan yhteydessä puhelimeni kanssa eli siihen tulee näkyviin saapuvat puhelut/viestit yms.. Se on myös mittaa aktiivisuutta eli kun istun tietyn ajan paikoillani niin rupee huuteleen että LIIKU! =D Se mittaa myös unta ja jne. On siis kosketusnäytöllinen.
Voin sanoa näin kuukauden käytön jälkeen että ihan loistava kapine. :) Ainut miinus tulee siitä kun suorituksen aikana se antaa kierrosaikoja ja se oli säädetty automaattisesti mailille eli 1.6 jotain kilometriä. Sen muuttaminen oli hieman hakusessa. 
Kello kestää myös vettä joten sitä ei välttämättä tarvitse ottaa ranteesta juuri koskaan. Aluksi en uskaltanut ottaa sitä suihkuun mutta nyt se on ranteessa melkeen kokoa ajan. Ainoastaan latausken ajan pois ranteesta. Aktiivisella käytöllä kestää viikon akku.  Voin siis suositella! (Ei ollu maksettu mainos! ;)

Eilen syhkäsin juoksulenkille ja jostain syystä jalat vei kuin itsestään. Tunsin heti että nyt tulee ihan hyvä aika. :) Jännä miten se lähteminen lenkille on kylmällä niin vaikeaa. Siitäkin huolimatta että tykkään sata kertaa enemmän juosta kylmässä entä lämpimässä. Mulla kulkee aina paremmin kun on viilee. Lämpimällä se on yhtä tuskaa ja tahmasta. Viileellä vaan aluksi tuntuu että jäätyy pystyyn, mutta hyvin nopeaa sitä kyllä lämpenee. Ainut mitkä lämpiää hitaimmin on kädet/sormet. Sormet kalikat vaikka ois mimmoset hanskat. Eilenkin heiluttelin niitä juostessa että sain veren kiertämään.

Heijastinliivinkin käyttöä piti opetella. Vasta kun löysin tän juoksuliivin ja värikin on kohdillaan niin se on tarttunut kuin itsestään mukaan.. ;)

IMG_0796.jpg 

IMG_0799.jpg

Tälläkin kertaa oli otsalamppu messissä. Ei haittaa yhtään menoa kun on sopivan kireällä ja pimeissä kohdissa ei tarvii arpoa askelluksen kanssa. :)