Sanni (linkki KLIK) kirjoitti omassa blogissaan 10 tapaa liittyen liikuntaan ja haastoi muutkin kertomaan omansa. En yleensä tartu haasteisiin, mutta tämä oli omalla tavallaan mielenkiintoinen. Löytyykö minulta niin montaa tapaa? No löytyhän niitä vaikka hetken piti miettiä. =D

1. Hiukset kiinni. En voi käsittää niitä jotka treenaa hiukset silmillä. Lyhyt tukkaiset toki on eri asia kun hiukset ei edes yllä kiinni, mutta ne muut... Omani on siis aina kiinni liikkuessa. Muuten ne on edessä. Nih!

2. Musiikki tai tv. Olipa se sitten kävely, juoksu tai hiihtolenkki niin musiikkia on aina oltava yksin liikkuessa. Radio tai omat lataukset, ihan sama, kunhan sitä melua on korvissa. Ainoa poikkeus on migreenistä toipuessa. Silloin en kestä mitään ylimääräistä ääntä. Salihuoneessa treenatessa tv on aina päällä.

3. WC-käynti. Pakko käydä aina ennen lenkkiä kakkos asialla. Muuten mistään ei tuu mitään. Ei vaan tuu. Kuljetan myös aina kaikissa ulkoliikuntaharrastusten takeissa paperia mukana. Ihan kaiken varalta. Huono vatsa -> kulkee suvussa.

4. Perässä "hiihtäjät". Ne ärsyttää. Todella. Aina ja kaikkialla. Jos on sama vauhti niin karkottaakseni tyypin spurttaan tai pysähdyn ja päästän ohi. Harvoin muutan kuitenkaan suunnitelmiani eli vaihdan reittiä kenenkään takia.

6. Eturivi - Takarivi. Uutta lajia harrastamaan mennessä hakeudun mieluummin eturiviin. Haluan nähdä että pystyn oppimaan kunnolla. Toisaalta taas hakeudun sit taakse jos osaan jo asian ja/tai selkä kenkkuilee niin että en pysty tekemään täysillä mukana.

7. Meikkaaminen. En meikkaa liikuntaharrastuksiin. Harvoin joogan lisäksi nykyisin käyn ryhmätunneilla/salilla mutta jos menisin niin en todellakaan meikkaisi. Hikoilen todella runsaasti ja näky olisi todella nätti kun lällit olisi pitkin lärviä. Yksinkin harrastaessa jos meikit käy mielessä niin se on niiden pois pesun muodossa.

8. Liikuntapäiväkirja. Pakko kirjata liikunnat ylös. Jos en kirjaa niin tulee tunne ettei se ole tapahtunutkaan. =D Mutta en ole myöskään niitä kirjaajia joiden pitää joka askel olla sports tracker päällä. Käyn esim koiran kanssa 3 kertaa päivässä lenkillä mutta kirjaan niistä vain yhden. Sen pisimmän.

9. Tasakilometrit. Haluaisin lopettaa kaikki lenkit tasalukuihin... 10km...10,5km...11km. Kaikki noiden väliltä ärsyttää. Jos ohjelmassa on 1h lenkki niin juoksen mieluummin vähän enemmän tai vähemmän että saan tasaluvun entä noudatan aikaa.

10. Vaatteet. Ne pitää olla ojennuksessa. Jos esim takin alla paita nousee "korviin" niin sitä pitää nykiä vähän väliä alemmas, vaikka siis sehän ei näy kenellekkään sen takin alta. Toisaalta pystyn juoksemaan vaikka kivi kengässä. Jos se ei paina niin antaa olla. En halua ajan kärsivän moisen pikkujutun takia. Juoksin mm. puolimaratonin kivi kengässä.

Mää ja uskollinen lenkkikaveri ;)

 PS_20150312104229_jpg%5B1%5D.jpgWP_20130823_007%5B1%5D.jpg