Keskiviikko-Torstaina mulla on ollu teemana hiki. Jep luit oikeen. Yleensä hikoilen helposti, mutta tällä viikolla hokasin että moista ei oo tapahtunu hetkeen. Olenko siis ollut liiaksi mukavuusalueella? Kyllä, todennäköisesti.
Keskiviikkona otin sitten härkää sarvista ja tein kunnon käsitreenin pitkästä aikaa. Tavoitteena tukea leuanveto treenejä mutta samalla saada kipeiden lihasten lisäksi myös hikeä aikaan.

IMG_1020.jpg

IMG_0988.jpg

Tein siis kolme kierrosta putkeen tyylillä 45sek työtä 15sek lepoa yhteensä siis 30min. Tehosko? No kyllä. Hiki tuli. Tein vielä päälle leuanvetoja ja seuraavana päivänä kipeät lihakset oli taattu. On itseasiassa vieläkin vaikka on jo perjantai. :)

IMG_0989.jpg

Lämmöt otin ennen 30min urakkaa soutulaitteella 10minuutta riuhtoen...

IMG_0987.jpg

Torstaina sit töissä tuli mieleen kun yläkroppa piti jättää siltä päivältä rauhaan että mäkitreeni ois kiva. Sit aattelin että miks ihmeessä lähtisin ulos märkään rämpiin kun mulla on juoksumattokin kotona! En oo sitäkään hetkeen kuluttanut.

IMG_1002.jpg

Eikun tuumasta toimeen. Jälleen 30min ja tavoitteena hiki. 5minuuttia kävelyä, 5min juoksua ja jne.. vuorotellen siis. Kaltevuus oli 10% koko ajan.Tehosko?

Klikkaa kuvaa niin saat selville..

IMG_1004.jpg 

Kuva otettu siis hetki ennen matolle hyppäämistä. Voin sanoa että eka 5minsan juoksupätkä tuntu piiiiiiiitkältä ja kävelypätkän tullessa houkutus laskea kaltevuus nolliin oli äärimmäisen suuri! =D

Ennen tuota juoksumatto treeniä leipasin sämpylöitä. Pakastin ammotti lähes tyhjyyttään leivästä niin latasin leipäkoneeseen ruisleivän aineet ja tein lisäksi porkkanasämpylöitä.

IMG_0996.jpg

Tahalleni otin aikaa että kauan näiden tekemiseen menee. Mitään esivalmisteluja en siis tehnyt. Pöydällä oli vaan ohje ja ajastin. Jopa porkkanat piti raastaa ja uuni lämmittää. Ajastin päälle ja eikun toimeen.. Sammutin vasta sit kun sain sämpylät uunista ja pelti oli pöydällä.

Ja aika oli...

IMG_0997.jpg

27min44sek. :) Ohjeessa ei siis ole porkkanaa mutta lisäsin itse 2dl. Vähensin vaan hiukan veden määrää. Taisin laittaa sitäkin 2dl.

IMG_0998.jpg

Maailman nopeimmasta en tiiä mutta mun nopein ohje ainakin ;)