Koska päätä kirras edellisestä viikonlopusta lähtien niin päätin pitää viikon 45 kevyenä. Lähinnä kävelyä ja joogaa. Melekeen onnistuin. Kevyeä onnistuin pitään, mutta lipsahti sinne mukaan myös muutakin kuin aijottua... :) Pään kirraamisella tarkoitan sitä mun niskakipua joka vetää aika ajoin päähän asti aiheuttaen kokoaikaisen jomotuksen päässä. Ei kiva. =/

Lipsahduksista...Sain houkuteltua systerin testaamaan uutta lajia lauantaina, boulderointia. Se on kiipeilyä ilman valjaita, köysiä yms. Siinä jos ote lipsahtaa niin mätkähdetään vaan paksulle patjalle joka on salin lattiana. Hauskaa oli! Yllätin itsenikin siitä kui rohkea olin. Mulla kun on paha korkeanpaikankammo niin hyvin se meni silti. Pääsin jopa kerran kiipeään päälle asti! Uskalsin sieltä jopa kurkkia alas että "JEEE. Mä tein sen!" =D  Aluks tuntu ettei päästä puusta pitkälle, mutta vähän aikaa muita tuijotuttaemme pääsimme osittain jyvälle ja etenemään seinällä. Hiton hankalaa muistaa pitää lantio kiinni seinässä ja punnertaa jaloilla eikä käsillä. Tuntee kyllä vieläkin yläkropassa ettei ihan oikeen mennyt! ;)  Kuvia siellä ei harmi kyllä kerinny ottamaan eikä oikeen voinutkaan kun kädet oli ihan mankassa.

Onnistuin saamaan yhden rakon mikä aukeskin siellä heti. Johtu kyllä ihan siitä että aluks unohtu sormukset sormiin.. 

IMG_1026-normal.jpg

Mut rakosta huolimatta hauskaa oli ja meen kyllä uudestaankin! Hyvää siedätyshoitoa ;)

Ykspäivä hokasin Outin  blogista kahvakuulan mankkausohjeen ja päätin testata sitä omalle venäläiselleni kun kerta ylimäärästä aikaa oli. Mulla ei tahdo riittää kärsivällisyys pitkille projekteille niin oikaisin "vähän" Outin ohjeista. Se typisty kahdesta päivästä kahteen tuntiin. =D

Tässä alkuperäisenä...mankkaa hierottu pintaan. Ei tartu!

WP_20131107_003%5B1%5D-normal.jpg

Hiotaan vähän..

WP_20131107_004%5B1%5D-normal.jpg

...män käjet ihan mustaks vähäsestäkin hiomisesta.

WP_20131107_005%5B1%5D-normal.jpg

Sitten nakellaan vähän suolavettä kahvaan ja ootellaan että kuivuu. Toistetaan pari kertaa ja sit testataan joko tarttuu. JO!

WP_20131107_009%5B1%5D-normal.jpg

Eli parin tunnin operaatiollakin saa  ihan huomattavan eron. Pitää ensin testailla tuolla tykkäänkö vaiko enkö ja teenkö vielä sen pidemmän version. :) Mäkö kärsimätön. NÄÄH!

Suolaveen kuivumista ootellessa oli aikaa venyä ja vanua. Ilman kummempia lämmittelemättä pääsin tuohon asti..

WP_20131107_006%5B1%5D-normal.jpg

Aijai.. 10cm vajaa. Kuihan pitkälle pääsis jos lämmittelis? En usko että siltikään ihan polviin asti. Siellä tavote ;)

Sunnuntaina oli aikaa sit rappailla Penaa ennen iskän tykö lähtöö. 10min ja karvaa vaan lähti ja lähti. Päätin jatkaa sieltä kotiuduttuani ja 30min max. riittää Penalla kärsivällisyys. Aikamoinen läjä lähti siinäkin ajassa.

WP_20131110_008%5B1%5D-normal.jpg

Tiukkana ballona

WP_20131110_013%5B1%5D-normal.jpg

Yritin sannoo Penalle että talvi tulossa ettei kantsis kaikkee pohjavillaa puottaa! ;)