Kylläpäs se on Joulukuu vilahtanut nopeeta. En oo joutanut hirveesti päivitteleen. Joulukiireet painaneet päälle. Oon tehnyt mm. näitä..

IMG_1127.jpg

IMG_1130.jpg

IMG_1133.jpg

IMG_1136.jpg

IMG_1137.jpg

converset.jpg

Meinas tulla vähän kiire näiden joululahjasukkien kanssa kun into tehdä niitä heräs niin myöhään.

Sit "piti" väkertää itte joulukortit..

IMG_1115.jpg

IMG_1116.jpg

IMG_1117.jpg

IMG_1122.jpg

IMG_1123.jpg

IMG_1124.jpg

IMG_1125.jpg

IMG_1126.jpg

Muutamat noista ihan kaameita mutta ei ollu aikaa tehä uusiksi. Noh, oli sentään kaikki itsetehtyjä..... ;)

Sit ompelin Penalle jouluksi uuden heijastinliivin.

IMG_1144.jpg

Muuten täysin omaa käsialaa paitsi mies taiteili tuon guatro tekstin tuohon. Tuon liivin materiaali on keinonahkaa. Plokkaa hyvin kuraa/rapaa. :)

Toinen joululahja minkä Penalle annoin oli hieronta. Toteutin lahjan joulupäivänä. Pentti naaaattii...

IMG_1154.jpg

Sit tietty tuli leivottua. Torttuja, pipareita, tiikerikakku, karjalanpiirakoita..

IMG_1142.jpg

Tuli toki liikuttuakin kaikkien touhujen keskellä. Pääasiassa kerkesin käymään Penan kanssa vaan pitkillä kävelylenkeillä sekä joogasin.

IMG_1078.jpg

Pukki toi aattona ihan kivoja lahjoja. Mm lahjakortin koruliikkeeseen ja ravintolaan, merinovillaiset kaulurin ja sukat sekä Helly Hansenin kerraston.  Yks kivoin kuitenki oli tää..

IMG_1157.jpg

Todella hyvä kirja mitä en osannut odottaa enkä tiennyt edes moisen olemassaolosta. Testattiin sitä frendin kanssa tapaninpäivänä ja huh huh! Vartti päivässä todellakin riittää!!! Tehtiin 2*15min treenit tuosta kirjasta ja vieläkin kävelen kuin jalkojen tilalla ois rautakanget ja käsillä ei tahdo pystyä hiuksia laittaan kiinni! Tehtiin siis 15min jalkatreeni ja 15min käsitreeni. Ois pitänyt tehdä vaan toinen niin ois ollut ees puolet kropasta toimintakykynen töihin palatessa. ;) Nuo kaikki treenit perustuu siis oman kropan painolla tehtäviin harjoituksiin. Apuvälineitä ei tarvita. Mitä nyt tuoli ja keppi joissakin, mutta ne löytyy joka huushollista. Aivan loistava kirja. Todella selkeät kuvat ja treenit aloittelijoista mestareihin. 

Joulupäivänä tein pitkän (12.2km) sauvakävely/hölkkälenkin. Toinen joulunvieraista päätti kävellä kaupungista Kempeleeseen niin mä lähdin vastaan. Mitä nyt lähtö vähän viivästy mulla niin piti sen takia vähän väliä hölkätä että kerkesin suurinpiirtein puoleen väliin vastaan. Onneks oli nastalenkkarit. Oli meinaan sen verta liukasta. =D Lenkin jälkeen tehtiin yhdessä vielä leuanvetotreenit. Eli joulu ei mennyt täysin mässätessä. Onneks! Tästä on hyvä jatkaa. :)