Viime viikon keskiviikkona Kalevassa oli juttua kuntonyrkkeilystä. Ja vielä kaiken hyvän lisäksi Kempeleen pyrinnön. Luin jutun pariin kertaan ja tartuin kohtaan "ei ennakkoilmoittautumista, 4€ kerta". Siitä lähtien haudoin ajatusta "pitäis mennä kokeileen, pitäis mennä kokeileen" ja torstai päivän töissä aina hiljasella hetkellä kertasin miten käsisiteet sidottiin oikeen. Mulle ei todellakaan ole helppoa mennä tollasiin juttuihin yksin. Vaati kahden päivän itseni ylipuhumisen että sain raahauduttua sinne. Mietin etukäteen että saapa nähä saanko itteni autosta ulos jos ees yritän. Ennen lähestyvää H hetkeä kävin kuikuileen mitä mies duunaa tallissa. Mutisin siinä jotain joutavia ja sit mietin ääneen että "josko sitä kävis testaan sen kuntonyrkkeilyn". Mies siihen tuumas virnuillen että "Jaa, sää sitä hermoilet". Oli siis huomannu että oon varpasillani, mutta tietää myös olla tenttaamatta miks. Kyllä mää sit kerron jos kerron..  ;)   Mutta tiesin myös että kun olin ajatuksen ääneen lausunut niin mun on pakko ees mennä testaamaan menemistä.

Kamat messiin..

IMG_1951.jpg 

Hyvin se menee??

IMG_1956.jpg

Ja hyvinhän se meni! Mukavaa oli ja meen kyllä toistekki, vaikka inhoon sydämmeni kyllyydestä parityöskentelyä. Mua ei siis haittais jos koko treeni ois ollu säkkiin paukuttelua. ;) Nyt sit arvon lähdenkö tänään testaan maanantain treenin. Siellä on kuulemma huippu vetäjä, mutta myös pipona sakkia..

Lauantaina intouduin tekeen vetotreenin matolla. Eka lämmittelin 10min 6kmh ja sit 10min 8kmh ja lopuksi 10min 9kmh. Aattelin tällä kertaa lämmitellä hyvin. Jotain vissiin oppinu viime keväisestä vetotreenistä.... Sit siirryin itse vetoihin. Tein 13 * 15sek alkaen vauhdista 10kmh ja päättyen 16kmh. Nostin siis vauhtia aina joka vetoon eli eka 10kmh -> 10,5km -> 11kmh ja jne. Noi oli siis nopeusvetoja ja sen jälkeen tein hapenottokykyä kehittäviä vetoja 4* 2min. Alkaen taas 10kmh ja päättyen 11.5kmh.   Ja koska osallistun Maaliskuun kyykkyhaasteeseen ja lauantaina oli vuorossa 160kyykkyä niin päätin tehdä Paolon treeniraamatusta alakroppatreenin. Siihen sisältyi kyykkyjä ja kerkesin vartin aikana tehdä 14 kierrosta ja kun laskin kyykyt yhteen niin niitä tuli 280. Eli vähän extraa ;)

Sunnuntaina käytiin sit miehen kanssa hiihtämässä ekaa kertaa ikinä Kempeleen niin sanottu leton lenkki. Tosi hyvässä kunnossa oli yhtä muutaman sadanmetrin peltopätkää lukuunottamatta ja hiihtokeli oli mitä mainioin!

Merellä käytiin samalla piipahtamassa

IMG_1962.jpg

IMG_1961.jpg

Kantohanki niin pysty hiihtään merellä missä vaan. Ois vaan pitänyt olla luistelusukset niin ois voinut mennä pidemmästikkin. :)

Viikonlopun aikana nykersin ekan ariguminikin.

Liiskautunut rotta!

IMG_1958.jpg

Tää on siis kirjainmerkki ;)

IMG_1960.jpg

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! =)