MA          -

TI            7km hölkkälenkki koiran kanssa, 8044askelta, 55min, 156hr, 453c

               Fiilis: Tuskainen silloin kun aurinko erehty pilkottaan pilvien takaa, mutta kun aurinko oli pilvessä ja tuuli plus satoi vettä niin MAHTAVA! =D Hölkkä sujui pitkän tauon jälkeen ihmeen hyvin.

KE           7km hölkkälenkki koiran kanssa, 8040 askelta, 54min, 150hr, 419c / 120v

               Fiilis: Hölkkä sujui vähän rennommin entä edellisenä päivänä minkä huomaa sykkeestäkin. Alussa vasen pohje meinas mennä kramppiin mutta meni onneks ohi. Tihkusade virkisti mukavasti. Selkä ilmoitti puolen välin jälkeen olemassaolostaan..

TO          7km sauvakävelylenkki koiruuden kanssa, 7887askelta, (sykemittarin muistin laittaa päälle vasta 2kilsan kohdilla..) 1h, 125hr, 333c / säkkiä paukutin 15min

               Fiilis: Yhtä taistelua! Eli aika, syke ja kalorit on 5km matkalta.. Alku meni taistellessa Penan kanssa. Se kun edelleen jynkyttää vieressä tai jälessä ja mulla oli "vetovyö" ihan kokeilu mielessä. Ei hyvä. =/ Pena pelkäs sauvoja ja ei meinannu tottuu niihin vaan kyräili. Sit kun päästiin vauhtiin aina välillä niin yllättävän tehokasta tuo sauvakävely. En ookkaan ennen yksin niillä tsippaloinu..hyyyyvin vähän muidenkin kanssa. Kuuma tuli vaikka lyhythihainen päällä. Aurinko siis paisto. Hölkkälenkistä ei siis ois tullu mitään niinku arvasin.. Selkä taas ilmotteli itsestään loppumatkasta ja onkin nyt vähän kipeä. Mahtavaa!

PE          8km sauvakävelylenkki koiran kanssa, 8796asskelta, 1h24min, 128hr, 487c

               Fiilis: Taisteluahan se taas oli ja hermot meinas mennä. Pena jatko kyräilyään. Vähän helpotti se että vyössä oli kiinni tällä kertaa flexi. Pena tosin otti kaiken ilon irti 8metrin vapaudestaan..

LA           - (hyötyliikuntaa töissä 12h)

SU           8km kävelylenkki koiruuden kanssa, 8438 askelta, 1h18min, 121hr, 403c

                Fiilis: Ilman sauvoja... I-HA-NAA!