...jos sanani syön niin mörökölli minut vieköön!

Tämä ilta tuli vietettyä oikeen rattosasti.. Ei urheillen vaan sänkyn päällä istuen ja papereita lajitellen. Sitä kun on viimiset kaks ja puol vuotta survassu vaan paprut kaapin perukoille niin voitte kuvitella mimmonen työ siinon ne mapittaa. ;) Kaikki tiliotteet, laskut sun muut ihan sikin sokin ja vielä kirjekuorissaan suurinosa. Plus kävin jo mapitettuja läpi kansioista niin siellä oli vielä vuodelta 2000 kaikkee mahdollista tallella. Huhhuh mikä määrä poltettavaa! Noh, ei tuu sytöistä ainakaan pula ;) Sitä aina vannoo ruljanssin päätteeksi että "täst eteenpäin mää kyllä mapitan kaikki suoraan enkä jemmaa niitä". Arvaatte varmaan onko lupaus pitänyt! *hihittää*

Pentti koiruus on ollut tän viikon kipeenä niin siitä syystä lenkkeily on vaihtunut ainakin väliaikaisesti crossiin. Huomas kyllä tiistaina että edellisestä kerrasta on vierähtänyt aikaa. Ei jaksanut niin kovilla vastuksilla polkea, mut eiköhän se taas siitä. :)

Tässäpä vielä meidän flunssapotilas... (Penttiä vaivaa kennelyskä)

2078874.jpg

Eilen tuli käytyä 4 lyhyemmällä rundilla ja niiden lisäksi vielä crossi, selät ja vatsat. Olin aika puhki viimisen rundin jälkeen ja valmis petiin. Eikä kello ollut kuin puoli yhdeksän! Johtui varmaan kahdesta huonosti nukutusta yöstä. Pentti kun on rykinyt keuhkonsa pihalle juuri aina yöllä. Maanantai aamuna kun heräsin niin oli odottamassa mukava miinakenttä...Ihana ruveta aamutuimaan ensitöikseen putsaamaan lattioita! On Pena onneksi jo paranemaanpäin. Pidetään peukkuja pystyssä että pääsis viikonloppuna jo pidemmälle rundille! =)