Lauantain kalevassa oli juttua migreenistä. Mies siitä heti huomautti kun kerkes lukea lehden aamulla ennen mua. Jutun henkilö Marja Tolonen oli löytänyt avun mm rutiineista. Mainitsi siinä että herää migreenin takia viikonloppuisinkin aikaisin -> kellon soittoon. Minulla on juuri migreenin takia kanssa kello viikonloppuna (+lomilla) herättämässä. Takuu varma jyske päässä jos erehtyy nukkumaan niin pitkään kuin lystää. Sahalaidoista en onneksi kärsi mutta pahoinvointi on voimakasta kohtauksen yhteydessä. Senpä takia migreenin yllätettyä esim töissä en pysty siellä kärsimään vaan on lähdettävä kotiin..toisin kuin jutun Marja ei ole ollut juuri koskaan migreenin takia töistä pois. Onnellinen =D Hajut ja voimakkaat valot on myös myrkkyä mulle, mutta suklaan tai minkään muunkaan ruoka-aineen en ole huomannut migreeniä tuovan tullessaan. Onneksi! ;)

Viime viikolla liikunnat jäi ärsyttävän vähiin. Tai no.. vähiin ja vähiin.. =D Noi kaks lepopäivää oli pakon sanelemia. Niinä päivänä tuli töiden jälkeen vieraita ja en kehdannut enää yötä myöten pitkälle lenkille lähtä. Hö =(

Yritin viime viikolla hakea vähän vaihtelua ruokapöytään.. yks päivä tein riisiä, vihanneksia ja lihapullia pannulla käristettynä sekä sipulirenkaita. No mies kun näki ton ruuan niin mutisi että pitää vissiin tässä grillille tän jälkeen vielä raahautua! *hihittää*  Siis missään muussa ei kuulemma ollut vikaa mutta riisin tilalta ois pitänyt olla vaikka potut! =O Riisi ei kuulemma täytä mitään.. tunnin päästä ruoasta jo muka uus nälkä. Just just..